*

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ
*

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Oργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας

 

    Oργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας

 

Η λέξη οργονίτης ή αιθερικός μετατροπέας, σημαινει γεννήτρια θετικής ενέργειας και προέρχεται από τον Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), ο οποίος ονόμασε Οργόνη την κοσμική ενέργεια του σύμπαντος, αυτή που οι αρχαιοι Ελληνες ονομαζαν Αιθέρα και στην αρχαια Κινα Τσι (Chi).“Ξέρω πολύ καλά ότι το ανθρώπινο είδος γνώριζε την ύπαρξη μιας παγκόσμιας ενέργειας σχετιζόμενης με τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, το κύριο έργο της φυσικής επιστήμης συνίσταται στο να κάνει αυτή την ενέργεια χρησιμοποιήσιμη.
Αυτή είναι η μοναδική διαφορά ανάμεσα στη δική μου δουλειά και όλη τη προηγούμενη γνώση.”  

Wilhelm Reich

Χαλαρωμενη συχνοτητα ρυπος εστι. 

ΑριστοτεληςΟι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ που πειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που την ονόμασε Οργόνη.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ, η Οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια. Οι οργονίτες είναι συλλέκτες, ενισχυτές και μετατροπεις της αιθερικής ενέργειας (οργονης).
Πρόκειται για αυτό το στοιχείο που οι αρχαίοι Έλληνες το ονόμασαν Αιθέρα.

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι "συσκευές" - με την ευρύτερη έννοια του όρου - που μετατρέπουν την Αρνητική αιθερική ενέργεια (DOR) σε Θετική (OR).
Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε τον "καθαρισμό" του αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ενέργεια, πράγμα το οποίο τελικά συμβάλλει και στην μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε από διάφορες πηγές (τεχνητές ή φυσικές).

Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (πχ. χρυσός, χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο).
Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (εντός της συσκευής) συγκεκριμένων κρυστάλλων σε ειδική διάταξη.
 Επίσης, κάτι που δεν είναι απαραίτητο -αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής- είναι η σπείρα χαλκού που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Αιθερικούς Μετατροπείς.
 Η κατασκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται "Αιθερικός Μετατροπέας".

Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα όπως Αιθερας, Ενέργεια της Ζωής, Chi ( Τσι) ή Ki, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, κοσμικη ενεργεια, Πέμπτο Στοιχείο, Reiki κ.λπ.

Οι οργονίτες ανακαλύφθηκαν από ένα ζευγάρι αμερικανών, τον Ντον και την Κάρολ Κρόφτ το έτος 2000.
 Πειραματίστηκαν με ρητίνη και ρινίσματα μετάλλων, ένας συνδυασμός οργανικών και ανόργανων υλικών.
Παρατήρησαν λοιπόν ότι αυτός ο συνδυασμός έλκει την κοσμική ενέργεια και αντανακλώντας την στα μέταλλα την αποδίδει σε θετική ενέργεια.
 Είχαν ανακαλύψει μια γεννήτρια θετικής ενέργειας.
Ετσι λοιπον, αναμιγνυοντας οργανική ρητίνη με τα ανόργανα ρινίσματα των μετάλλων και χύνοντας τα μέσα σε μικρά καλούπια, παράγεται ένα υλικό που προσελκύει την αιθερική ενέργεια όπως έκανε και ο συσσωρευτής του Ράιχ.

Η Κάρολ όντας γνώστης των κρυστάλλων και των λίθων συνδύασε την γνώση της με τους οργονίτες και έτσι αυξήθηκε η δυναμική τους περισσότερο.
Το όλο θέμα το δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και έτσι ενδιαφερθηκαν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι με τη σειρά τους πειραματίστηκαν και πρόσθεσαν την γνώση τους σε αυτή την κατασκευή.

Η ίδια αυτή ενέργεια έχει μετρηθεί και επίσης υπάρχουν όργανα που την φωτογραφίζουν, αλλά για τους ίδιους τους οργονίτες δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποιο όργανο μέτρησης, αν και γίνονται προσπάθειες.

Όταν ο Αιθερικός Μετατροπέας είναι μέσα στην ακτίνα μιας πηγής DOR/αρνητικής ενέργειας, την μετατρέπει συνεχώς και επαρκώς σε POR/θετική ενέργεια και έτσι, στην ουσία, δημιουργούνται πομποί θετικής ενέργειας από κάθε πομπό αρνητικής ενέργειας μιας και οι τελευταίοι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι στο φαινόμενο.

Η ρητίνη στον Αιθερικό Μετατροπέα συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο.
 Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα. Πιστεύεται ότι οφείλεται και σ’ αυτό το φαινόμενο το ότι ο Αιθερικός Μετατροπέας λειτουργεί τόσο καλά σαν γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Έτσι, ο Αιθερικός Μετατροπέας παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση σε σχέση με την αρχική εργασία του Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει την "θανατηφόρα οργόνη" εξίσου με την θετική και δεν κάνει κάτι για να την μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους Αιθερικούς Μετατροπείς που, λόγω της κατασκευή τους, το κάνουν συνεχώς.

Ο άνθρωπος που ονόμασε τις κατασκευές που ακολούθησαν και που βασίστηκαν στην αρχή του Ράιχ περί εναλλαγής οργανικού - ανόργανου υλικού είναι ο Karl Hans Welz και έχει κατοχυρώσει τη σχετική λέξη Orgonite®.
Ο Welz είναι από τους πρωτοπόρους στο θέμα των οργονιτών (ή Αιθερικών Μετατροπέων) αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην οργόνη.

Την ενέργεια που εκπέμπουν οι οργονίτες μπορούμε να την καταλάβουμε στον αντίκτυπο που έχουν στα πράγματα γύρω τους. Πχ στο νερό, στα λαχανικά, στα φρούτα, και στις καλλιέργειες.

Ο Ντον και η Κάρολ αντιλήφτηκαν ότι οι οργονίτες παρέχουν ένα φίλτρο προστασίας στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, στα μικροκύματα, και στα γεωμαγνητικά πεδία, και έτσι ξεκίνησε η ιδέα του να ‘σπέρνουν’ οργονίτες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αφαιρώντας τις βλαβερές επιδράσεις από αυτές.

Η όλη η ιδέα ονομάστηκε δώρο ως προς τη Γη (gifting), και εξαπλώθηκε παντού στο κόσμο λόγω της σχετικά φθηνής κατασκευής τους.
Σήμερα είναι πολύ δημοφιλή και κατασκευάζονται σε πολλές μορφές και σχέδια.

Ανάλογα με το σχήμα και το σκοπό, ο οργονίτης περιέχει συγκεκριμένους κρυστάλλους σε ειδική διάταξη, ώστε να μεγιστοποιεί τις θετικές επιδράσεις ή/και να χρωματίζεται θεραπευτικά και προστατευτικά την αιθερική ενέργεια που συσσωρεύει και εκπέμπει η εκάστοτε αιθερική γεννήτρια.
Η μεταλλική σπείρα φροντίζει να συλλέγει την καθαρή, ζωτική ενέργεια (αιθέρα) από το περιβάλλον.
 Η σύνθεση όλων των παραπάνω οργανικών και ανόργανων υλικών καθαρίζει τη συλλεγόμενη ενέργεια και την εκπέμπει στο γύρω χώρο, ανάλογα με τις διαστάσεις της, επιδρώντας εξισορροπητικά ή/και θεραπευτικά (ανάλογα με τη λειτουργία που εξυπηρετεί).


Καθώς οι οργονίτες είναι συλλέκτες, ενισχυτές και μετατροπής της αιθερικής ενέργειας που κατασκευάζονται χειροποίητα, ο κάθε οργονίτης είναι μοναδικός στο είδος του.

Επίσης οι κρύσταλλοι έχουν θαυμάσιες θεραπευτικές ιδιότητες οι οποίες είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιούνται και σήμερα στην κρυσταλλοθεραπεία.
 Ο κάθε κρύσταλλος έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες.
 Οι κρύσταλλοι σε συνδυασμό και ως αναπόσπαστο μέρος του εκάστοτε οργονίτη δίνουν θαυμαστά θεραπευτικά και εξισορροπητικά αποτελέσματα για το σώμα.
 Έτσι είναι δυνατόν να κατασκευαστεί οργονίτης ακόμη και για συγκεκριμένες παθήσεις.
 Αυτό δεν αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση την ιατρική γνωμάτευση και την όποια φαρμακευτική αγωγή, μπορεί όμως να την υποστηρίξει και να την ενδυναμώσει ή ακόμη και να εξισορροπήσει τις βλαβερές επιπτώσεις και παρενέργειες των κλασικών χημικών φαρμάκων.
Ο τρόπος χρήσης των Αιθερικών Μετατροπέων είναι εξαιρετικά απλός και δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη διαδικασία από μέρους σας.
Απλά αφήνετε τον Μετατροπέα σε συγκεκριμένο σημείο στο χώρο ή στο σώμα σας –αυτό καθορίζεται από τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και από το είδος της συσκευής– ή τον φέρεται μονίμως επάνω σας (πχ. όταν ο μετατροπέας είναι ένα μενταγιόν κα.).
Ο Μετατροπέας αρχίζει και μεταβάλλει το ενεργειακό πεδίο γύρω του επιδρώντας άμεσα στον αιθέρα.
 Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Μετατροπείς μεμονωμένα ή να τους βάλετε να δουλέψουν σε Δίκτυο (πχ. με το να τοποθετήσετε από έναν σε κάθε γωνία του δωματίου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας).

Γενικά, το αποτέλεσμα της δράσης των Μετατροπέων σχετίζεται με τη συχνότητα της επαφής.
 Όσο πιο πολύ τους έχετε κοντά σας τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μπορείτε να τους τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι, δίπλα στο κομοδίνο ή και στο μαξιλάρι σας, πριν και κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 Επίσης, μπορείτε να τους ακουμπάτε επάνω σας για όσο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι το χρειάζεστε. 

Το φαρδύτερο τμήμα του Μετατροπέα όπου βρίσκεται συνήθως η σπείρα θεωρείται ως η βάση του και το εφαρμόζουμε πάνω στη περιοχή του σώματος που νιώθουμε την ανάγκη, ενώ το πάνω τμήμα το στρέφουμε ανάποδα σε σχέση με την αρχική θέση και το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε ο Μετατροπέας μας να δράσει πιο "επιθετικά".
Όσον αφορά στους Μετατροπείς χώρου και πάλι πρέπει το φαρδύτερο τμήμα τους να εφάπτεται με το έδαφος ή το πάτωμα. Μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω ή μέσα σε έπιπλα αλλά έτσι ελαττώνονται ελαφρώς τα αποτελέσματά τους. 

Αποφύγετε να τοποθετήσετε τους Μετατροπείς πάνω, μέσα ή κοντά σε μεταλλικές κατασκευές καθώς το μέταλλο δεν είναι καλός "αγωγός" οργόνης.

Επίσης, οι κρύσταλλοι που περιέχονται μέσα σε κάθε Αιθερικό Μετατροπέα δρουν αναζωογονητικά και προτρέπουν την εστίαση προς την εσώτερη χαρά.
 Έτσι, αν έχετε ευκολία στο να συντονίζεστε, μπορείτε να πειραματιστείτε.
 Μην ξεχνάτε ότι η χαρά βρίσκεται μέσα μας και ο μετατροπέας είναι ένας μικρός ακόμη σύμμαχος στη θέληση για Ζωή και Υγεία!

Τα πλεονεκτήματα ενός οργονίτη είναι άπειρα, όπως άπειρη είναι και η ενέργεια που συλλέγουν.
Άνθρωποι που έχουν οργονίτες αναφέρουν:

Ήσυχο συνεχόμενο ύπνο, 

νερό που έχει έρθει σε επαφή με οργονίτη 20’ η γεύση του θυμίζει νερό πηγής και αφομοιώνεται γρήγορα από τον οργανισμό,

οτιδήποτε που περιέχει νερό (Λαχανικά, φρούτα, Κρασί, Λάδι, Γάλα κλπ) αλλάζει την γεύση του με αποτέλεσμα να θυμίζουν εποχές πριν των φυτοφαρμάκων, οι παλιότεροι θυμούνται ακόμα.

Ακόμη έχει δοκιμαστει σε αυτοκίνητα (ομαλή λειτουργία – λιγότερη κατανάλωση),

σε τσιγάρα και καπνό (απομακρύνει τα βλαβερά στοιχεία γίνετε πιο ελαφρύ), 

και σε καλλιέργειες (μεγαλύτερη ανάπτυξη φυτών και δένδρων, περισσότερη καρποφορία). 

Τέλος έχοντας ένα οργονίτη στο χώρο που διαμένετε, παρέχει προστασία από γεωμαγνητικά πεδία και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, οι εντάσεις και οι διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων καταλαγιάζουν άμεσα, αφήνοντας έτσι τον χώρο σας καθαρό με αποτέλεσμα να λειτουργείτε σε θετικό πεδίο με περισσότερη ενέργεια, περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης και πραγματική ξεκούραση.


Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο.
 Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει και μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.

Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας.
Η βασική τους λειτουργία είναι να έλκουν οποιουδήποτε τύπου χαοτική αρνητική ενέργεια, την οποία αντανακλώντας την μέσα στα μέταλλα την μετατρέπουν ισόποσα σε θετική.

Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry), όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης φάσης μια ισορροπία στο χώρο και λίγο αργότερα ένα κραδασμικό προστατευτικό πεδίο ενάντια στη γεωμαγνητική ακτινοβολία αλλά και ενάντια στο ηλεκτρομαγνητικό νέφος.

Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα επαυξάνει την δυναμική του πεδίου.
 Επίσης οι κρύσταλλοι δυναμώνουν την ενέργεια τους και την ‘χρωματίζουν’ με θεραπευτικές ιδιότητες.
Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής και γεωμαγνητικής ρύπανσης.

Οι οργονίτες ιονίζουν τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, ενδυναμώνουν (φορτίζουν) το νερό, καταλαγιάζουν τις όποιες εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις, προφυλάσσουν από ηλεκτρομαγνητικά πεδία (κινητά τηλέφωνα, καλώδια ψηλής τάσης, κεραίες κινητών τηλεφώνων, ασύρματα δίκτυα υπολογιστών, τηλεοράσεις, υπολογιστές),..από γεωμαγνητική ακτινοβολία, προστασία από ακτίνες ‘ χ ’ (ακτινογραφίες) και ραδιενέργεια.

Οι οργονίτες θεωρούνται γεννήτριες της κοσμικής ενέργειας. Έτσι ότι αφήσουμε πάνω σε ένα οργονίτη, τα μόρια του ‘ξαναθυμούνται’ την πρωταρχική τους μορφή με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση τους.

Έχουν δοκιμαστει :

Στο νερο / Διάρκεια 20’ έως σε μόνιμη βάση
(Το μαλακώνει και η γεύση του θυμίζει νερό πηγής)
Στα λαχανικα / Διάρκεια 30 ‘ έως μόνιμα -
(Τα φρεσκάρει – και η γεύση τους είναι σαν να κόπηκαν μόλις από κήπο, η μπορούμε να το αφήσουμε μέσα στο ψυγείο μόνιμα.)
Στα φρουτα / Το ίδιο με τα λαχανικά
Έχουν την δυνατότητα να αφαιρουν τους πόνους του σώματος, εάν τοποθετηθουν σε επαφή με το δέρμα μέσα σε 20’
Στα αυτοκινητα / (Διάρκεια μόνιμη: Ομαλή λειτουργία – Λιγότερη κατανάλωση)
Στις καλλιεργειες / Φυτα (Διάρκεια μόνιμη: Περισσότερη ανθοφορία και παραγωγή)

Επιγραμματικά οι Αιθερικοί Μετατροπείς- Οργονιτες :

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό και δρουν κατά της ξηρασίας.
Βοηθούν τα φυτά να αναπτυχθούν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα καθώς και να απαιτούν λιγότερο νερό.
Μετριάζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της EMF ακτινοβολίας.
Αφοπλίζουν και αποκρούουν τις εχθρικές μορφές ζωής.
Εμπνέουν την ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν τη διάθεση.
Ξεμπλοκάρουν την ενεργειακή ροή του σώματος και το βοηθούν στην διαδικασία αυτοΐασης.
Συχνά θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες.
Επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάρρωσης.
Σας βοηθούν στην αφύπνιση των έμφυτων ψυχικών αισθήσεων.
Καθαρίζουν τον ουρανό από τα χημικά νέφη (chemtrails).

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς δεν είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή.
 Δρουν ως βοήθημα που, απλά, μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Η δράση τους αφορά στο αιθερικό πεδίο και μπορείτε να τους χρησιμοποιείται διαρκώς.

Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των Μετατροπέων.
Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας.
 Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. Τα "συμπτώματα" υποχωρούν σε 1-4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ χρειάζονται ενεργειακό "καθάρισμα" όπως συμβαίνει με τους κρυστάλλους.
 Οι ίδιες οι συσκευές δρουν ως "καθαριστές" της ενέργειας και δεν αποφορτίζονται σε καμία περίπτωση.
 Εξάλλου, μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας τους επάνω σε έναν Αιθερικό Μετατροπέα!

Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετήσουμε τον Μετατροπέα πολύ κοντά ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.

Περί της οργόνης.

Για να έχουμε μια γενική ιδέα περί της οργόνης , ας δούμε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο ‘Εγχειρίδιο συσσωρευτή οργόνης’ του Τζειμς Ντεμέο , Ph.D.

‘Θεωρούμε την ανακάλυψη της οργόνης ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ιστορία του ανθρώπου’
– από ένα γράμμα προς την Αμερικανική Ιατρική Εταιρία , υπογεγραμμένο από 17 γιατρούς το 1949 .

‘Είναι δικαιολογημένο ότι η ανακάλυψη της οργονοενέργειας και οι ιατρικές της εφαρμογές μέσω του συσσωρευτή οργονοενέργειας , του οργονοβόλου , των βιόντων γης , και του νερού οργόνης έχουν ανοίξει μια πληθώρα νέων και , όπως φαίνεται , εκπληκτικά καλών προοπτικών’
 – Βίλχεμ Ράιχ , γιατρός .
 Από το βιβλίο
 ‘Η βιοπάθεια του καρκίνου (ανακάλυψη της οργόνης , τόμος 2)’ , 1948 .

‘...η οργονοενέργεια δεν υπάρχει’ – Δικαστής Τζον Ντ. Κλίφορντ , από μια απόφαση δικαστηρίου των Η.Π.Α. το 1954 με βάση την οποία όλα τα βιβλία και ερευνητικά περιοδικά του Δρ. Ράιχ απαγορεύθηκαν , και διατάχθηκε , να καούν σε κλιβάνους , ενώ ο Ράιχ κλείσθηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή , όπου πέθανε.

Ο Βίλχεμ Ράιχ είχε πει ότι ακόμα και αν η ενέργεια της ζωής , ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια , κατάφερε να την κάνει συγκεκριμένα χρησιμοποιήσιμη , και ότι η εποχή των εφαρμογών της μόλις έχει αρχίσει .

Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια , η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή με τη φύση , και για την οποία έχουν γίνει υποθέσεις από τους φυσικούς επιστήμονες , αλλά πλέον έχει μετρηθεί αντικειμενικά και έχει αποδειχθεί η ύπαρξη της 

 Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ , ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες .
 Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται από αυτές .
Επίσης , μπορεί εύκολα να διαπεράσει όλες τις μορφές ύλης αν και με διαφορετική ταχύτητα.
Όλα τα υλικά επηρεάζουν την οργονοενέργεια, ελκύοντας και απορροφώντας την ή απωθώντας και αντανακλώντας την .
Την οργόνη μπορούμε να τη δούμε , να τη φωτογραφήσουμε , να την αισθανθούμε και να τη μετρήσουμε .
Είναι μια πραγματική , φυσική ενέργεια , και όχι μόνο κάποια μεταφορική , υποθετική δύναμη

Η οργόνη υπάρχει επίσης σε μια ελεύθερη μορφή στην ατμόσφαιρα , και στο κενό του διαστήματος .
 Είναι διεγέρσιμη , συμπιέσιμη , διαστελλόμενη και συστελλόμενη και ικανή να έχει αυθόρμητο παλμό. 

Το φορτίο οργόνης μέσα σ` ένα δεδομένο περιβάλλον , ή μέσα σε μια δεδομένη ύλη , θα μεταβάλλεται με το χρόνο , συνήθως μ` ένα περιοδικό τρόπο .
 Η οργόνη έλκεται πολύ δυνατά προς τα ζωντανά όντα , το νερό και τον εαυτό της .
 Η οργονοενέργεια μπορεί να διατρέξει ή να ρεύσει κανονικά από μια τοποθεσία σε μια άλλη στην ατμόσφαιρα , αλλά γενικά διατηρεί μια ροή από δυσμάς προς ανατολάς , κινούμενη μεν , αλλά λίγο πιο γρήγορα από την περιστροφή της γης.
 Είναι ένα μέσο που υπάρχει παντού , ένας κοσμικός ωκεανός δυναμικής , κινούμενης ενέργειας , η οποία ενώνει όλο το υλικό σύμπαν .
 Όλα τα ζωντανά όντα , τα καιρικά συστήματα και οι πλανήτες , επηρεάζονται από τους παλμούς και τις κινήσεις της .

Η οργόνη σχετίζεται με άλλες μορφές ενέργειας αλλά είναι τελείως διαφορετική απ` αυτές .
Μπορεί , για παράδειγμα να προσδώσει μαγνητικό φορτίο σε σιδερένιους μαγνητικούς αγωγούς , αλλά δεν είναι η ίδια μαγνητική .
Μπορεί να προσδώσει ηλεκτροστατικό φορτίο σε μονωτές , αλλά δεν είναι πλήρως ηλεκτροστατική στη φύση της .
Αντιδρά με μεγάλη διαταραχή στην παρουσία ραδιενεργών υλικών , ή στον τραχύ ηλεκτρομαγνητισμό (H.A.A.R.P) με μεγάλη ομοιότητα προς το ερεθισμένο πρωτόπλασμα .
 Μπορεί να καταγραφεί σε ειδικά διασκευασμένους μετρητές Γκάιγκερ .
Η οργόνη επίσης είναι το μέσο δια του οποίου μεταδίδονται ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές , με μεγάλη ομοιότητα προς την παλαιότερη έννοια του αιθέρα , αν και η ίδια δεν είναι ηλεκτρομαγνητική στη φύση της .

Ρεύματα οργονοενέργειας μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης επηρεάζουν αλλαγές στους τρόπους κυκλοφορίας του αέρα .δράσεις της ατμοσφαιρικής οργόνης αποτελούν την βάση της συγκέντρωσης δυναμικών καταιγίδας , και επιδρούν στη θερμοκρασία , πίεση και υγρασία του αέρα .
Λειτουργίες της κοσμικής οργονοενέργειας επίσης φαίνεται ότι συμβαίνουν στο διάστημα , επηρεάζοντας ηλιακά φαινόμενα και της βαρύτητας .
Παρόλα αυτά , η ελεύθερη από μάζα οργονοενέργεια δεν είναι κανένας απ` αυτούς τους φυσικομηχανικούς παράγοντες , ή ακόμα και το άθροισμα τους .
 Οι ιδιότητες της προέρχονται περισσότερο από την ίδια τη ζωή , με μεγάλη ομοιότητα προς την παλιά έννοια μιας ζωτικής δύναμης – élan vital .
 Σε αντίθεση με αυτές τις παλαιές έννοιες , εν τούτοις η οργόνη έχει βρεθεί ότι υπάρχει σε μια μορφή χωρίς μάζα , στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα .
 Είναι πρωταρχική αρχέγονη κοσμική ζωική ενέργεια , ενώ όλες οι άλλες μορφές ενέργειας είναι δευτερεύουσες στη φύση τους .

Στον κόσμο των ζωντανών όντων , οι λειτουργίες της οργονοενέργειας αποτελούν τη βάση κύριων διαδικασιών της ζωής .
 Παλμοί , ροή και φορτίο της βιολογικής οργόνης καθορίζουν τις κινήσεις , τις δράσεις και συμπεριφορά του πρωτοπλάσματος και των ιστών , όπως επίσης και την ισχύ των «βιοηλεκτρικών» φαινομένων .
Η συγκίνηση είναι η άμπωτις και η παλίρροια , η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης μέσα στην μεμβράνη ενός οργανισμού , ακριβώς όπως ο καιρός είναι η άμπωτις και η παλίρροια , η φόρτιση και η εκφόρτιση της οργόνης στην ατμόσφαιρα .
 Και οι δύο , ο οργανισμός και ο καιρός αντιδρούν στον επικρατούντα χαρακτήρα και την κατάσταση της ενέργειας της ζωής

Οι λειτουργίες της οργονοενέργειας εμφανίζονται σε ολόκληρη τη δημιουργία , στα μικρόβια , τα ζώα , σε σύννεφα καταιγίδων , σε τυφώνες και γαλαξίες .
Η οργονοενέργεια δεν φορτίζει μόνο και ζωογονεί τον υλικό κόσμο , είμαστε βυθισμένοι σε μια θάλασσα απ` αυτήν , με τον ίδιο τρόπο που ένα ψάρι είναι βυθισμένο στο νερό .
Πολύ περισσότερο , είναι το μέσο που μεταβιβάζει συγκίνηση και αντίληψη , δια μέσου των οποίων συνδεόμαστε με το Σύμπαν , και γινόμαστε ένα με όλα τα έμβια όντα .

Πηγες

http://politimo.110mb.com/
http://orgon-aether.blogspot.com/
http://www.onirocosmos.gr/ΓαιαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» (MASS