*

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ
*

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Χημική ρύπανση και σμίκρυνση του πέους!

  

Χημική ρύπανση και σμίκρυνση του πέους!


Τετάρτη 12 - Ιανουάριος 2011 Τελευταία ενημέρωση: 14:40 RSS feed

1 Μαρ 10 - 13:52

Τα τελευταία χρόνια φάνηκε ξεκάθαρα ότι η χημική ρύπανση του περιβάλλοντος ευθύνεται άμεσα για τη σμίκρυνση των σεξουαλικών οργάνων των αρσενικών πολικών αρκούδων, δεν είχαμε όμως υποψιαστεί ότι προκαλεί και το ίδιο και στους ανθρώπους.



Επιστημονική έρευνα, που έγινε πριν από 2 χρόνια στη Δανία, αποκάλυψε ότι οι αρσενικές πολικές αρκούδες της Ανατολικής Γροιλανδίας είχαν μικρότερο πέος από αυτές της Δυτικής. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτή η μείωση του μήκους του πέους, η οποία συμβαδίζει με μια γενικευμένη αύξηση της στειρότητας των πολικών αρκούδων, προκαλείται από τη ρύπανση του περιβάλλοντος με χημικά. Υπάρχει, όπως μαντεύουμε, πολύ μεγαλύτερη χημική ρύπανση στην Ανατολική από όσο στη Δυτική Γροιλανδία. Στις 8 Δεκεμβρίου του 2008, η αναφορά του Ινστιτούτου CHEM (Chemicals, Health and Environment Monitoring) Trust, βασισμένη σε περισσότερες από 250 επιστημονικές μελέτες από όλο τον κόσμο, είχε δείξει ότι η τεράστια χημική ρύπανση που προκαλεί τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος στο περιβάλλον, επηρεάζει αρνητικά τα σεξουαλικά όργανα αρσενικών θηλαστικών, αμφιβίων, ερπετών και πτηνών. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου CHEM, Gwynne Lyons, δήλωσε ότι χρειάζονται κατεπείγουσες ενέργειες για να ελεγχθεί η ζημιά στα σεξουαλικά όργανα των ζώων από τα χημικά, καθώς και πολύ περισσότεροι πόροι για να γίνουν περισσότερες επιστημονικές έρευνες. (βλ. σχετικό άρθρο: http://www.news.com.au/males-under-threat-from-pollution-study/story-0-1...). Υπάρχει διάχυτος ο φόβος ότι η χημική ρύπανση επηρεάζει αρνητικά και τα σεξουαλικά όργανα των ανδρών.


Ο δρ. Carlo Foresta, καθηγητής παθολογίας στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα και επίτιμο μέλος πολλών περιβαλλοντολογικών οργανώσεων, θορυβήθηκε πολύ από τα αποτελέσματα των ερευνών στα ζώα και αποφάσισε να ερευνήσει δείγμα ανθρώπινου νεανικού αρσενικού κοινού και να το συγκρίνει με τα δείγματα της αναφοράς Κίνσεϋ του 1948. Έμεινε έκπληκτος με τα αποτελέσματα που πήρε, σε δείγμα 2.123 νεαρών που μόλις είχαν κλείσει την ηλικία των 18 ετών. Περίμενε λίγο, μέχρι να γίνει το διεθνές Συνέδριο "Ιατρική και Σεξουαλικότητα" και ανακοίνωσε εκεί τα ευρήματά του, προφανώς με στόχο να λάβουν μεγαλύτερη δημοσιότητα.


Σε σύγκριση λοιπόν με τα δεδομένα της περίφημης αναφοράς Κίνσεϋ, πριν από 62 χρόνια, ο μέσος όρος του σύχρονου ανθρωπίνου πέους έχει μειωθεί κατά 10%! Για να το πούμε και με αριθμούς, από 9,7 cm, ο μέσος όρος έχει μειωθεί στα 8,9 cm. Μιλάμε για το μήκος του πέους, ο Foresta δεν μίλησε για πάχος. Σε αυτό το δείγμα, 52 από τα αγόρια είχαν μικροσκοπικό πέος μήκους 6 cm. Από αυτά τα 52, το 30,7% ήταν παχύσαρκα. Ο ερευνητής Foresta θεωρεί ότι αυτή η σμίκρυνση του πέους -φυσικά και πρέπει να γίνουν και περαιτέρω έρευνες, αν και το δείγμα ήταν αρκετά μεγάλο- οφείλεται, σχεδόν αποκλειστικά, στη χημική ρύπανση του περιβάλλοντος που επιδρά έντονα στο σχηματισμό των ανδρικών σεξουαλικών οργάνων αφού έχει ισχυρή αντί-ανδρογενή επίδραση. Τα αρσενικά είδη αρχίζουν και παίρνουν θηλυκά χαρακτηριστικά, όπως παρατήρησαν και οι ερευνητές του CHEM οι οποίοι μίλησαν για θηλυκοποίηση των αρσενικών θηλαστικών. Ο Foresta υποστηρίζει ότι έχουμε στη διάθεσή μας πολλές αποδείξεις (διότι έχουν γίνει πολλές και σοβαρές μελέτες τα τελευταία χρόνια) πάνω στο ότι η χημική ρύπανση επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη του αρσενικού σεξουαλικού μορίου από τον τέταρο μήνα της κύησης! Διότι αυτή ακριβώς είναι η ηλικία κατά την οποία σχηματίζεται η δομή των αρσενικών σεξουαλικών οργάνων.


Πέρα από τη σμίκρυνση του πέους, ο Foresta μας λέει ότι η χημική ρύπανση προκαλεί στειρότητα και κακοήθεις όγκους από τους πρώτους μήνες της κύησης και προσθέτει ότι δεν είναι μόνο ζήτημα σμίκρυνσης του πέους, αλλά η χημική ρύπανση προκαλεί και ευρύτερες μορφολογικές τροποποιήσεις στα σώματα των αρρένων. Αυτό που παρατηρούμε, είναι ότι η αρμονικές αναλογίες των σωμάτων επηρεάζονται πολύ από την έλλειψη ανδρογενών ορμονών, που προκαλείται, εμφανώς, από τη χημική ρύπανση του περιβάλλοντος. Η χημική ρύπανση είναι πολύ πιο επικίνδυνη από όσο νομίζαμε ως τώρα, αφού καταστρέφει αυτές τις ορμόνες και επηρεάζει γενετικά το είδος μας. Οι νέοι άνδρες του 21ου αιώνα έχουν μακρύτερα πόδια και πολύ λιγότερες τρίχες στο σώμα τους. Αν τους συγκρίνουμε με τους νέους της εποχής του Κίνσεϋ, γεννημένους ας πούμε γύρω στο 1930, έχουν γίνει πολύ πιο θηλυπρεπείς.


Από το CHEM μαθαίνω ότι έχουν μπει στη ζωή μας, τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον 100 νέα χημικά που αποδεδειγμένα ρυπαίνουν το περιβάλλον. Αρκετά από αυτά επηρεάζουν αρνητικά το ορμονικό σύστημα των θηλαστικών. Τα πλέον επικίνδυνα είναι αυτά που προέρχονται από διοξίνη, βαρέα μέταλλα, εντομοκτόνα, από το αθώο σαπούνι και τα πλαστικά.


Φαντάζομαι -και ελπίζω- ότι αυτή είδηση θα θορυβήσει κι εμάς, άνδρες και γυναίκες με μικρή έστω, οικολογική συνείδηση. Λέτε να είναι αλήθεια αυτό που λένε όλο και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια, ότι "πάει, χάθηκαν πια οι αληθινοί άνδρες"; Και γιατί τόσες μα τόσες πολλές διαφημίσεις μεγεθυντών πέους; Αυτές οι βιομηχανίες θησαυρίζουν πουλώντας κυριολεκτικά "φούμαρα" στην πελατεία τους *υπό μορφή πανάκριβων χαπιών, σταγόνων, ενέσεων, ειδικών μηχανημάτων, κλπ. Μήπως τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νομίζουμε;


tags Επιστήμη & Τεχνολογία, γενετική τροποποίηση, διοξίνη, οικολογία, σεξουαλικότητα, χημική ρύπανση


πηγη:
http://dialogoi.enet.gr/post/%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» (MASS